Doe mee met de 21e CAMR 2024

Op 13 juli start de 21e Colin Archer Memorial Race. De CAMR is grootste zeezeilrace van Nederland, eentje die je een keer gevaren moet hebben. Het is tevens een ideale manier om je schip richting de Oostzee te varen; met de wedstrijdbemanning in een paar dagen in Noorwegen. Daar even lekker bijkomen, je ervaringen delen met andere deelnemers en gezellig afsluiten met de prijsuitreiking en barbeque.

Veel deelnemers laten na de CAMR de familie komen om vervolgens een vakantie in de Oostzee er aan vast te plakken.

Uniek evenement met familiaire sfeer

Al sinds de jaren ’80 wordt de CAMR gevaren, om de 2 jaar. In al die jaren is de CAMR uitgegroeid tot een evenement waarbij elke editie veel nieuwe deelnemers meedoen, maar waar we ook altijd weer bekenden zien. Door de wedstrijd te varen en je ervaringen na aankomst te delen met andere deelnemers en de organisatie ontstaat er een speciale band. Veel mensen zien elkaar elke 2 jaar weer terug en maken er in Lauwersoog en Noorwegen een super gezellig feestje van!

Informatie en inschrijven

Lijkt het je leuk een keer mee te varen? Bekijk dan onze aankondiging (notice of race) en de overige wedstrijddocumenten via deze pagina.

Informatie over het inschrijven vind je hier.

We zien je graag verschijnen in Lauwersoog!

Waarschip
CIV Lauwersoog
Sailing Architect
De IJssel
Baggerbedrijf de Boer
Amasus
Multibat
De Borduurmeesters
De Vries UK Masten enzo
NNRD