Voorbespreking 19e CAMR 2018

Aankondiging van de 19e race met Roy Heiner

Aankondiging van de race op 11 november 2017 met Roy Heiner

Op 21 juli 2018 start de 19e Colin Archer Memorial Race. De grootste Nederlandse zeezeilrace van Lauwersoog naar Larvik (Noorwegen).

Dit jaar organiseren we op 11 november 2017 een voorbespreking waarin we organisatorische veranderingen zullen toelichten en sprekers over zeezeilen zullen vertellen. De inleiding wordt verzorgd door Roy Heiner die gaat vertellen over zijn avonturen m.b.t. zeezeilen.

Roy Heiner was als Technical Sailing Director van Team ABN AMRO in de Volvo Ocean Race 2005/2006 verantwoordelijk voor de overwinning van het prestigieuze zeilteam in deze heroïsche race om de wereld. Daarnaast is Roy – samen met Arnoud Hummel – partner van Team Heiner Management Programmes. Meer informatie: www.teamheiner.com 

Heb je interesse om voor een eerste keer mee te doen met de C.A.M.R? Deze voorbespreking geeft je antwoord op al je vragen!

Het bijwonen van de voorbespreking is gratis.​ De locatie is:
Restaurant De Cantine
Oostvaardersdijk 113, 8242PA Lelystad

Datum: 11 november 2017
Begintijd: 14.00 uur
Eindtijd: 17.00 uur 

Aanmelding is verplicht. Meld je aan via onderstaand formulier of stuur een mail met daarin het aantal personen waarmee u komt naar wedstrijdzaken@camr.nl.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Eventuele opmerkingen

Back to top